Om oss

Ett företag grundat på kvalitet och kunskap

Mineralstationen är ett helsvenskt kunskaps- och grossistföretag som utvecklar och säljer högkvalitativa kosttillskott baserade på naturliga råvaror. Våra återförsäljare är främst välutbildade hälso- och näringsterapeuter inom olika kompetenser samt gym med hög kunskapsnivå inom nutrition.

Mineralstationen startade sin verksamhet 2019. Med den stora bredden av naturliga ingredienser i våra produkter profilerar vi oss på marknaden för livsmedelsbaserade kosttillskott. Vårt arbete genomsyras av ett helhetsperspektiv – hos oss hittar du inte bara ett noga utvalt sortiment av näringstillskott, vi ger dig också tips, råd och kunskap som hjälper dig att stärka din kropp genom goda vanor och hälsosamma rutiner.

Dina resultat – vår drivkraft

Vår drivkraft är att hjälpa dig som kund att nå resultat och skapa en positiv förändring kring din hälsa. Därför arbetar vi enbart med de absolut bästa råvarorna och produkterna vi kan hitta. Vi känner till det unika värdet av näring som är matbaserad och som stöder alla de synergifunktioner din kropp behöver för att kunna byggas upp och reparera sig själv.

Våra produkter kan köpas via Mineralstationen.se eller hos någon av våra närmare 200 återförsäljare runtom i landet. Tillsammans med våra samarbetspartners vill vi hjälpa fler människor att må bättre, orka mer och skapa en positiv hälsoförändring i sina liv.