Meny

10 burkar eller 1 komplex

burkar
Shaker till Livlig och Laddad

Burk-logistik på morgonen

Det kan vara en kamp på morgonen att få i sig allt som behövs, om man måste räkna piller och hålla reda på ett antal burkar. De flesta vill bara klara av sin morgon snabbt och komma igång med dagen. Sömnen är kvar i kroppen och det kan vara trögt att räkna och komma ihåg.

Lägg därtill att olika mängder piller i burkarna gör att de tar slut vid olika tillfällen. Det medför att man måste vara en starkt motiverad pillerätare för att lyckas. Och du behöver vara en härdad terapeut när klienten än en gång inte lyckats få upp nivån på just det näringsämne som är en nyckelspelare i att få klienten i balans.

Synergi mellan näringsämnen

De flesta näringsämnen verkar i synergi med varandra. Det är så de är arrangerade i naturen. Om du behöver tillföra järn ökar upptaget fyrfaldigt om du samtidigt tar rätt dos av C-vitamin. Vitamin D3 verkar i synergi med vitamin K. Vitamin A fungerar med Zink. Ett antal vitaminer och mineraler fungerar bäst tillsammans med FLERA andra vitaminer och mineraler, i rätt nivåer. Det är inte ovanligt att fyra, fem olika näringsämnen är samspelare. Dessutom hänger flera olika brister ofta ihop. Så om du ser en B3-brist har personen ofta brist på Magnesium och kanske också kalcium då personen kan ha stressat mycket. Har man brist på kalcium behöver man kika på nivåer av vitamin D.

Många har provat ta separata tillskott under flera år utan att komma i balans. Det beror ofta på att man saknar katalysatorer i form av samspelande näringsämnen: Kroppen behöver ett eller flera ämnen för att kunna tillgodogöra sig ett tredje.

Som välinformerad terapeut är det ofta hopplöst att försöka få klienten att förstå att denne måste köpa uppåt 8-10 olika burkar med tillskott när man egentligen ”bara är trött”.

Ett komplex med naturliga kombinationer

 I frukt, grönt och i andra naturliga källor sitter näringsämnen arrangerade tillsammans med varandra i rätt kombinationer och mängder. Om vi hade kunnat äta oss till näringen, som förr i tiden, skulle vi gjort det.

Tillskotten Livlig och Laddad är hämtade från dessa källor. De är framställda av över 120 olika växter och gjorda för att ge näring i synergi med varandra. Titta på innehållsförteckningen.

Det gör att om du har en brist på ett enskilt ämne så får du också dess medspelare i form av vitaminer och mineraler. Kroppen tar lättare upp det du behöver och omsätter det i reparationsarbeten i kroppen.

Oavsett om reparationsjobben tar på dina reserver så fylls reserverna hela tiden på när du tar ett dagligt tillskott i synergi. Det finns en full buffé för kroppen att ta ifrån.

Det blir gjort

Eftersom allt finns i din shaker på morgonen är det lätt att ta sina tillskott. Det blir gjort, istället för att du glömmer, kanske för att det är så stökigt att räkna piller och skruva burklock.

Du vet att du får hela buffén av näringsämnen och kroppen väljer själv vad den tar extra av. Dessutom får du i dig bra med vatten som vi så ofta annars slarvar med.

Ekonomi

Det är lätt att räkna ihop vad 8-10 burkar tillskott kostar och jämföra det med ett paket Livlig och Laddad. Det är väl så viktigt, även om det tyngsta argumentet är: Rejäl påfyllning av det som kroppen behöver, i helt rätt kombinationer.